Skip Navigation
 

Biedt de juiste hulp na een ongeval

Als werkgever wilt u natuurlijk zo goed mogelijk voor uw werknemers zorgen, juist als zij bij een ongeval betrokken raken. Gelukkig loopt een ongeluk vaak goed af, maar u moet toch rekening houden met een minder goede afloop. In die situaties helpen wij u met de gevolgen.

 
 

Hiervoor bent u verzekerd

  • Wij bieden een unieke polis die geen uitsluitingen kent
  • Omscholing na een ongeval van uw werknemer
  • Wervingskosten voor nieuwe werknemers bij een ongeval
  • De kosten voor essentiële aanpassingen aan het huis na een ongeval

   

Voor wie is deze verzekering?

Al uw werknemers zijn standaard verzekerd. U kunt de directeur-grootaandeelhouders, stagiairs, vrijwilligers, gedetacheerden, oproep-, vakantie- en uitzendkrachten en zzp’ers aanvullend meeverzekeren. Bovendien is er is een aanvullende dekking voor uw bedrijfshulpverleners mogelijk. Wij bieden ook mogelijkheden voor bezoekers van bijv. musea en leden van verenigingen.

 
 

Meer informatie

Verzekeringskaart

Met verzekeringskaarten zie je heel snel wat wel en niet verzekerd is als je bij ons een verzekering afsluit. Zo begrijp je snel wat onze polisvoorwaarden zijn. Het helpt je om de verzekering van AIG met die van andere aanbieders te vergelijken.

Bekijk Verzekeringskaart

   

Wat kost deze verzekering?

De premie start vanaf € 500,-.

Hoeveel premie u betaalt is onder andere afhankelijk van wat u zelf kiest als maximaal bedrag dat we uitkeren bij schade.

 
 

Wij zijn Flow

Heb je vragen of hulp nodig bij het afsluiten van een collectieve ongevallenverzekering? Wij staan klaar om je te helpen.

Sandra Strausz

Gilda dos Santos

Bel ons

+31 10 453 5455

E-mail ons

BSD_NL@aig.com