Skip Navigation
 

With you every step of the way

Werknemers reizen steeds vaker naar het buitenland voor hun werk. Dit kan onverwachte risico’s meebrengen. Het is daarom goed om te weten hoe men tijdens het reizen veilig en gezond blijft en dat je op snelle hulp kan rekenen wanneer je dat nodig hebt.

 
 

Hiervoor bent u verzekerd

    Uitgebreide ongevallendekking  

    Meereizende partner en kinderen

    Persoonlijke bezittingen en zakelijke uitrusting

    Ontvoering, kaping en gijzeling, inclusief dekking voor losgeld

    Reishulpverlening door AIG Travel

    Wij betalen het eigen risico bij de autohuur tijdens een zakenreis

   

Voor wie is deze verzekering?

De verzekering geldt voor de zakelijke reiziger én zijn/haar meereizende partner en kinderen. Deze verzekering dekt ook privé-activiteiten voorafgaand, tijdens en aansluitend aan de zakenreis.

   

24/7 toegang tot hulpmiddelen

Werknemers hebben altijd toegang tot de hulp en het advies dat zij nodig hebben via de AIG Business Travel Assistance app, Country Reports en Travel Alerts.

   

Voorbeelden van schades

De wereld wordt kleiner en organisaties laten hun werknemers steeds vaker naar het buitenland reizen. Maar tegelijk ontwikkelen er zich nieuwe risico’s en kunnen zelfs reizen in het binnenland voor onverwachte problemen zorgen. In deze nieuwe en uitdagende omgeving is het belangrijk dat mensen weten hoe ze tijdens het reizen veilig en gezond kunnen blijven en dat ze op een snelle bijstand kunnen rekenen als ze die nodig hebben.

Toen de IJslandse vulkaan Eyjafjallaökull in april 2010 uitbarstte waren veel grote luchthavens gesloten, met grote vertragingen als gevolg. Wij hielpen onze klanten met hun terugvlucht naar huis, terwijl veel vergelijkbare producten geen dekking boden als gevolg van een aswolk.

Toen een groep Algerijnse exteremisten een gascentrale gijzelden hielpen wij werknemers weer veilig thuis te brengen. 

Een groep studenten deed vrijwilligerswerk in Belize toen ze betrokken waren bij een auto-ongeluk. We hebben direct iemand naar Belize gestuurd om te helpen met medische ondersteuning, statusupdates aan Universitaire en familiale contacten en om te zorgen voor een veilige reis naar huis.

Toen de Westgate Mall in Nairobi werd aangevallen door gemaskerde schutters werd er snel een AIG-crisisteam naar de locatie gestuurd. Zij onderhielden contact met ambtenaren, medische teams en families. Het team zorgde voor een vermindering van media-interesse en de privacy van de gewonden te beschermen.

 
 

Meer informatie

Verzekeringskaart

Met verzekeringskaarten zie je heel snel wat wel en niet verzekerd is als je bij ons een verzekering afsluit. Zo begrijp je snel wat onze polisvoorwaarden zijn. Het helpt je om de verzekering van AIG met die van andere aanbieders te vergelijken.

Bekijk Verzekeringskaart

   

Wat kost deze verzekering?

De premie start vanaf € 500,-.

Hoeveel premie u betaalt is onder andere afhankelijk van wat u zelf kiest als maximaal bedrag dat we uitkeren bij schade.

 
 

Wij zijn Flow

Heb je vragen of hulp nodig bij het afsluiten van een zakelijke reisverzekering? Wij staan klaar om je te helpen.

Sandra Strausz

Gilda dos Santos

Bel ons

+31 10 453 5455

E-mail ons

BSD_NL@aig.com