Skip Navigation

Jouw Bedrijfsaansprakelijkheid Toolkit

 

Tijdens de uitoefening van een bedrijf kunnen zich allerlei situaties voordoen die leiden tot zaak- of letselschade bij een derde. Een bedrijf kan dan te maken krijgen met een aanspraak tot vergoeding van een dergelijke schade. Onze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kan hier bescherming tegen bieden.

Door onze wereldwijde vertegenwoordiging kunnen wij nationaal en internationaal opererende bedrijven van dienst zijn. Bovendien heeft ons team een passende oplossing voor diverse complexe aansprakelijkheidsrisico’s.

Bekijk hieronder voor welke bedrijven wij mogelijkheden hebben. Is er iets wat je niet kunt vinden? Neem dan met één van ons contact op, wij helpen je graag!

Voorwaarden & Aanvraagformulier

 

Bedrijfsaansprakelijkheid

Voorwaarden

Download onze voorwaarden

Download

Bedrijfsaansprakelijkheid

Aanvraagformulier

Download het aanvraagformulier

Download
 

Best Fit & Minimumpremie

Best Fit

Wij bieden oplossingen voor een brede groep bedrijven die hun aansprakelijkheidsrisico's willen afdekken. In het bijzonder richten wij ons op de volgende typen bedrijven: Maakindustrie (zoals voedingsmiddelen en dranken, metaal, kunststof, machine- en apparatenbouw), retail en consumentenproducten, diensten (water, gas, elektriciteit), producenten van duurzame energie, financiële bedrijven en instellingen, uitzendbureaus, vastgoed.

Naast bovengenoemde doelgroepen zijn wij steeds bereid om de verzekeringsmogelijkheden te onderzoeken voor andere typen bedrijven.

Wij hebben geen mogelijkheden voor:

Bouw en aannemerij, scheepswerven, medische en farmaceutische sector, zorg en welzijn, overheden, amusementsparken, outdoor- en evenementenbureaus, touroperators, dier- en mengvoeder (als core business).

Minimumpremie

De minimumpremie bedraagt € 10.000,-

Mogelijkheden & Uitbreidingen

Onze mogelijkheden

Primaire of Excedent dekking

Dekking voor export USA / Canada

Internationale programma’s met uitgifte van lokale polissen

Combinatie met beroepsaansprakelijkheid

Integreren van WEGAS-dekking in polis

Advisering van een risk-consultant

Dekkingsuitbreidingen

Opzicht

Zuivere vermogensschade

Recallkosten (1st party of 3rd party)

Uit- en inbouwkosten

Ompakkosten

 
 

Multinational oplossingen

Of je nu in twee of 200 landen opereert, wij bieden een verzekeringsoplossing op maat. Met decennia ervaring en kennis van lokale markten, wetten en regels kunnen wij de juiste dekking voor jouw risico's bieden.

Bekijk onze Multinational oplossingen in de Multinational Toolkit.

 

Naar Multinational Toolkit

 

 
 

Voorbeelden van schades

Een medewerker van een voedingsfabrikant raakt tijdens het uitvoeren van zijn werkzaamheden bekneld in een snijmachine. Hij loopt hierdoor ernstig letsel op aan zijn rechterarm. Het herstel van de medewerker verloopt moeizaam en de medewerker is niet meer in staat om zijn oude werkzaamheden te hervatten. De werkgever is aansprakelijk voor het letsel en de hieruit voortvloeiende gevolgschade.

Een producent van consumentenelektronica brengt een serie telefoonopladers op de markt die brandgevaarlijk blijken te zijn. Het gebrek wordt pas ontdekt als er al bij meerdere huishoudens een brand is ontstaan, met de nodige zaakschade als gevolg.

Een vastgoedexploitant verhuurt een kantoorpand aan een advocatenkantoor. Ondanks dat het vastgoedbedrijf zijn panden goed onderhoudt, ontstaat er een flinke lekkage. Hierdoor raakt veel computerapparatuur en overige inventaris van het advocatenkantoor beschadigd.

 
 

Downloads

Leer het team kennen

 
Bedrijfsaansprakelijkheid team

Bedrijfsaansprakelijkheid

Underwriters & Claims Handlers

Ons ervaren team van underwriters, risk consultants en schadebehandelaars staan altijd klaar om je te helpen.

Lees meer

Connecting Strengths

AIG Contact Guide

Al onze contactgegevens. Altijd bij de hand.

Download hier
 
 

Jouw Bedrijfsaansprakelijkheid Toolkit