Skip Navigation

Jouw Casualty Risk Consulting Toolkit

 

Client Risk Solutions

Client Risk Solutions (CRS) biedt oplossingen voor klanten die verder gaan dan de traditionele verzekeringsoplossingen. Wij helpen klanten te beschermen en schades te voorkomen. Onze Risk Consultants bieden met eigen services, analyses en technologieën een optimale benadering van risicobeheer.

 
 

Protecting Property

Protecting People

Protecting Performance

 
 

Wat doet CRS?

AIG heeft wereldwijd 700 Risk Engineers en Risk Consultants die samen met klanten en makelaars het beheer van risico’s kunnen optimaliseren. Ons risicobeheerproces is gericht op een continue verbetering van het risicoprofiel dat begint bij het begrijpen van de betreffende activiteiten en de daarmee samenhangende risico's. Vervolgens analyseren en beoordelen we deze risico’s en de mogelijke gevolgen om prioriteiten te stellen. We kunnen onze bevindingen onderbouwen met goede praktijk- en schadevoorbeelden die bijdragen tot een effectieve vorm van schadepreventie en risicobeheer.

 

Client Risk Solutions

Meebewegen met de klant

Van het identificeren van risico's tot het ontwikkelen van een response plan

Lees meer

Client Risk Solutions

CRS overzicht

Client Risk Solutions helpt de totale risicokosten van de klant te optimaliseren

Lees meer
 

Risk Consulting cases

Een wereldwijde distributeur van elektronische onderdelen stond voor de uitdaging om verwondingen door handmatige materiaalbehandeling in hun distributiecentra te verminderen. De veiligheidsprogramma's en -trainingen waren in alle magazijnen onvoldoende. Casualty Risk Consulting creëerde een gestandaardiseerd veiligheidsprogramma en voerde veiligheidstrainingen uit bij verschillende locaties. Het management werd ook getraind om risico's en trainingen consequent te beheren. Binnen 9 maanden was de ernst en frequentie van werkgerelateerde verwondingen met meer dan 20% verminderd.