Skip Navigation

Jouw Inland Marine Toolkit

 

Onze Inland marine propositie bestaat uit 3 onderdelen:

1. Verzekering van land-en werkmateriaal
2. Tentoonstellingsgoederen
3. Elektronische apparaten, speciale apparaten en andere eigendommen

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor al uw risico's in deze categoriën. Wij kunnen overal ter wereld oplossingen bieden al dan niet middels een lokale polis.

 
 

Best Fit & Minimumpremie

Best Fit

Land- en werkmateriaal, bij voorkeur grotere vloten. Waar ook ter wereld.

Minimumpremie

De minimumpremie bedraagt € 7.500,-

 
 

Schadevoorbeelden

Een bouwbedrijf heeft op vrijdag 26 augustus 2016 een verlies geleden aan een gloednieuwe graafmachine. Het verlies werd door de klant ingediend op 1 september om 07:33 uur. Het was cruciaal om de machine te laten inspecteren en reparaties te starten. De inspectie werd op dezelfde dag om 8:15 uur toegewezen aan een goedgekeurde taxateur. De beschadigde machine werd de volgende dag geïnspecteerd en reparaties werden gestart om de uitvaltijd van de klant te beperken.

Een klant diende een claim in voor schade aan een trailer door een brand die zich verspreidde naar vijf extra verzekerde eenheden. De claim betrof de totale vernietiging van twee tractoren en vier trailers voor een gezamenlijke waarde van € 500.000,-. Na ontvangst van de claim heeft de schadebehandelaar onmiddellijk contact opgenomen en een ​​inspectie uit laten voeren door een specialist en een taxateur.

De inspectie van de apparatuur werd binnen 72 uur na het verlies voltooid. De specialist onderzocht alle eenheden die bij het verlies betrokken waren en bekeek de bewakingsbeelden. Na voltooiing van het onderzoek werd vastgesteld dat de brand ontstond door een fout in de koeling van de trailer. De fabrikant werd hier direct van op de hoogte gebracht.  

Leer het team kennen

 
Inland Marine

Inland Marine

Underwriters & Claims Handlers

Ons ervaren team van underwriters, loss control engineers en schadebehandelaars staan altijd klaar om je te helpen.

Leer ons kennen

Connecting Strengths

AIG Contact Guide

Al onze contactgegevens. Altijd bij de hand.

Download hier

Jouw Inland Marine Toolkit