Skip Navigation

Jouw Loss Control Engineering Toolkit

 

Bij AIG geloven we dat we verder gaan dan traditionele risk management door in samenwerking met onze klanten en makelaars een op maat gemaakte dienst met toegevoegde waarde te bieden. Zo kunnen we voldoen aan de wederzijdse behoeften op het gebied van bedrijfs- en activabescherming.

Onze Marine Loss-Control Engineering diensten zijn aangepast voor specifieke klanten. Bijvoorbeeld fabrikanten, scheepsterminals, havens en scheepswerven, logistieke dienstverleners, aannemers en megajachteigenaren. Door onze wereldwijde aanwezigheid kunnen wij een perfecte oplossing bieden voor multinationals die op zoek zijn naar een op maat gesneden dekking en locatiespecifieke services.  

 
 

Onze services

Schade voorkomen

Wij helpen klanten verliezen te vermijden door potentiële risico's te analyseren en te minimaliseren

Schade beheersen

Wij helpen klanten potentiële schades te voorkomen door historische verliesfrequentie- en trends te analyseren en actie te ondernemen om kwetsbaarheden aan te pakken

Effectieve communicatie

We verbeteren de klant zijn risicomanagement door open communicatie te onderhouden tussen klant en Loss Control Engineer

 
 

Marine Loss Control uitgelegd

Onze deskundige en ervaren Loss Control Engineers beoordelen het risico van klanten en bieden oplossingen om risico's te minimaliseren en om ladingen veilig te leveren. Zo worden het handels- en transportrisico's verminderd en kostbare vertragingen tot een minimum beperkt.

Jouw Marine Loss Control Engineer

Het Marine Loss Control Engineer team bestaat uit een wereldwijd netwerk van 15 strategisch geplaatste, fulltime Risk Engineers. Deze Risk Engineers hebben ervaring als voormalig cargo surveyors, havenkapiteins en claims specialisten en hebben kennis van cargo crime prevention, logistiek en verpakkingen.

 

Loss Control Engineering

Jan Rietberg

Regional Loss Control Manager

Mail mij

Jouw Loss Control Engineering Toolkit