Bescherm uw bedrijf tegen cyberrisico's

 

Cyber Impact Scan

Weten waar de zwakke plekken in jouw organisatie liggen? Met onze Cyber Impact Scan zie je precies waar het cyberrisico het hoogst is en wat de impact is bij een cyberincident. Zo krijg je grip op je risico’s. Start hieronder het Cyber Self Assessment en krijg ook inzicht. Zelfs als je besluit om jouw cyberverzekering niet bij ons af te sluiten.

 
 

Volwassenheid

Hoe goed is jouw organisatie voorbereid op cyberincindenten en in staat om data te beschermen?

Maatregelen

Welke maatregelen kan je het best nemen om jouw cyberrisico te verlagen? Wij geven een persoonlijke top-5 meest effectieve maatregelen.

Impact

Wat is de impact van een datalek op jouw organisatie? En wat is de impact van een netwerkonderbreking?

Cyberdreiging

Wat is de kans dat een cyberincident één of meer kwetsbaarheden in de IT-omgeving blootlegt?

Hoe werkt het?

    

1. Cyber Self Assessment

Het begint bij ons interactieve aanvraagformulier. U deelt hier dezelfde informatie die altijd al nodig was om een verzekering aan te vragen.

2. Big Data analytics

Ons prijswinnende Cyber Risicomodel vergelijkt deze data met onze twintig jaar aan claims data, actuele en toekomstige cyberontwikkelingen en data van vergelijkbare bedrijven.

    

    

3. Uniek risicoprofiel

De uitkomst is een uniek en persoonlijk rapport waarin we vertellen welke maatregelen u kan nemen om het cyberrisico te verkleinen.

4. Tackle the Risk

Ten slotte sturen wij een passend voorstel om uw risico's af te dekken. Na afsluiting ontvangt u een Cyber Impact Analyse met regelmatige updates, want de cyberwereld staat nooit stil.

    

    

 
 

Cyber Self Assessment

Benieuwd hoe jouw bedrijf omgaat met cyberrisico's? Doe de Cyber Self Assessment!

Het invullen van de verplichte vragen is voldoende om een offerte te ontvangen. Wil je liever een volledig overzicht van jouw risicoprofiel? Vul dan het complete Cyber Self Assessment in en ontvang de Cyber Impact Analyse.

   

 

Wat is jouw cyberrisico?

 

Bent u beter beveiligd dan uw buren?

Wie thuis de voordeur laat openstaan is aantrekkelijker voor inbrekers dan de goedbeveiligde buurman. Dit is met cybercriminaliteit niet anders. Maar hoe ontdekt u hoe goed u digitaal beveiligd bent?

Daar valt pas wat over te zeggen als u weet hoe de rest van uw wijk het doet. Hoe goed zijn andere bedrijven in uw branche beveiligd? En welke maatregelen zijn nu juist voor uw bedrijf goed om te nemen?

Wij kunnen u precies vertellen hoe u presteert vergeleken met uw peers. Zo ziet u wat goed is en waar ruimte is voor verbetering.

   

   

De meeste cyberaanvallen ontstaan in een ander land dan dat van de slachtoffers

Computercriminelen kennen namelijk geen afstand. Een bekend voorbeeld is de cyberaanval in 2017 waardoor wereldwijd containerterminals moesten sluiten. Het is daarom belangrijk om ook te weten wat er speelt buiten de grenzen.

Gelukkig hoeft u dat allemaal niet zelf uit te zoeken. Als wereldwijde pionier in cyberrisico's weten wij altijd wat er speelt, waar dan ook ter wereld. Want alleen met mondiale kennis weet u zeker dat u écht zekerheid heeft.