Skip Navigation
 

Cyber Risk Insurance

Cyberrisico's beïnvloeden steeds meer de manier waarop we werken. Daarom is het belangrijk dat om te weten wat uw cyberrisico is. Onze Cyber Impact Scan helpt u om uw risico's in kaart te brengen en vertelt welke maatregelen uw bedrijf het best kan nemen. Zo krijgt u grip op uw risico's en een verzekering die aansluit bij uw behoeften.

 
 

Uw cyberverzekering

Standaard goed verzekerd

Bij ons bent u standaard goed verzekerd. Of u nu 2 of 20 miljoen euro omzet draait.

Extra beveiliging

Voeg vrijblijvend extra lagen toe aan uw cyberbeveiliging. Gratis vanaf een premie van € 5.000,-.

First Response Service

De eerste 48 uur zijn cruciaal om cyberschade te beperken. Ons First Response team helpt.

Cyber Impact Scan

Weten waar de zwakke plekken in uw organisatie liggen? Met onze Cyber Impact Scan komt u erachter.

 

Wilt u ook controle over uw risico's?

Bereken uw cyberimpact

Met onze Cyber Impact Scan ziet u precies waar het cyberrisico het hoogst is en wat de impact is bij een cyberincident. Onze Cyber Risk Experts vergelijken uw data met onze jarenlange schadestatistieken en analyses van buitenaf. Zo krijgt u grip op uw risico’s.

Bereken uw cyberimpact

  

 

Extra Cybersecurity

Ongeacht hoe hard uw IT-afdeling werkt, de snel veranderende cyberwereld is lastig om bij te houden. Om uw bedrijf nóg beter te beschermen tegen cyberrisico's ontvangt u daarom extra lagen cyberbeveiliging oplopend tot een waarde van € 10.000,-.  

Dit is mogelijk voor polishouders vanaf € 5.000,- premie

 

Medewerkers Cybersecurity eLearning

Een op maat gemaakte training voor elke rol in uw organisatie. Beschikbaar in 11 talen.

Blacklisten van IP-adressen

Beheer in welke mate uw organisatie wordt blootgesteld aan criminele activieiten en verlaag uw risico.

Kwetsbaarheidscan van IT-infrastructuur

Experts zoeken naar kwetsbaarheden die door cybercriminelen gebruikt kunnen worden. Inclusief een nieuwe scan na 90 dagen om uw inspanningen te meten.

Cyber Risk Consult

Eén uur met een AIG Cyber Risk Consultant om al uw vragen rondom cyberrisico's te beantwoorden en aanbevelingen te geven op basis van uw Cyber Impact Scan.

BitSight Security Ratings

Meet en monitor uw netwerk en die van uw outsourcers.

Cybersecurity Portal

24/7 toegang tot de laatste cybersecurity informatie.

 
 

First Response

Bij een cyberincident zijn de eerste 48 uur cruciaal om uw (reputatie)schade te beperken. Wij helpen u in deze kritische periode als volgt wanneer u een cyberincident vermoedt.

Bel de hotline (24/7 bereikbaar)

Eerst wordt uw situatie in kaart gebracht. Om hier goed op voorbereid te zijn, vindt u hiernaast enkele vragen die u tijdens dit gesprek kunt verwachten.

Experts in 1 uur

Na dit gesprek streven we ernaar dat u binnen een uur wordt teruggebeld door een juridisch expert. Afhankelijk van uw incident kan er ook een cyber IT-expert bij aanwezig zijn.

Bij u op locatie

De snelste manier om in contact te komen is telefonisch. Maar als uw situatie erom vraagt kunnen de experts op locatie komen.

Oplossen incident

De experts onderzoeken de oorzaak van het incident en of dit heeft geleid tot dataverlies. Zij proberen de gevolgen te beperken en eventuele kwaadaardige software of kwaadwillenden van uw systeem te verwijderen. Doorgaans worden zo alle incidenten opgelost.

IT-advies

Als het onderzoek is afgerond ontvangt u een rapport met aanbevelingen om het cyberincident verder te analyseren en in de toekomst dergelijke incidenten te voorkomen.

Dit gesprek is in het Engels. Houdt onderstaande informatie klaar voordat u belt.

  • De naam van uw contactpersoon, telefoonnummer en alternatief telefoonnummer
  • Het adres van waar het incident zich (mogelijk) afspeelt
  • De verzekeringnemer, het polisnummer en het land waar de polis is afgesloten
  • Bevestiging contactpersoon voor verdere communicatie
  • Korte beschrijving van het incident en locatie

Verzamel intern de juiste mensen bijeen wanneer u wordt teruggebeld. U kunt in het eerste gesprek aangeven in welke taal u teruggebeld wilt worden.

Nee, dat hoeft niet. Onze dekking geldt ook voor een vermoedelijk incident. U heeft geen eigen risico.

Nee, dat is niet mogelijk. Een cyberincident heeft vaak grote impact op uw organisatie. Daarom is het noodzakelijk dat u specialistische hulp krijgt van partijen die deze incidenten dagelijks oplossen. Deze experts kunnen u de juiste hulp bieden en u wordt achteraf niet geconfronteerd met activiteiten en kosten die niet worden vergoed.

U hoeft mogelijk alleen een opdrachtbevestiging te tekenen. Wij regelen voor u de gehele administratie, zodat u zich kunt focussen op het incident.

Na 48 uur ontvangt u van de experts een rapport met aanbevelingen over hoe u het incident verder kunt aanpakken. U kunt er zelf voor kiezen om deze adviezen op te volgen en zo gebruik te maken van de cyber IT-expert en juridisch specialist. Houd er dan wel rekening mee dat dan uw eigen risico geldt.

Uw eerste contact is over het algemeen een juridisch adviseur van CMS Derks Star Busmann. De cyber IT-expertise komt van KPMG. Hiernaast kunt u gebruik maken van PR-ondersteuning.

 
 

Onze partners

 

Lees meer over First Response

 

Meer informatie

Ontdek Cyber in 60 Seconden

Onze cyberverzekering kent verschillende modules die uitgebreid staan beschreven in onze voorwaarden. Maar voor wie beeld verkiest boven tekst hebben wij ze elk in 60 seconden uitgelegd.

Bekijk ze hier

 

Cyber Risk Insurance

Veelgestelde vragen

We zien veel vragen over cyber. Tijd voor duidelijkheid dus.

Lees meer

Cyber Risk Control

Benader cyberrisico's zoals brandrisico's

Stefan Zwager deelt zijn visie op de benadering van cyberverzekeringen

Lees meer