Ga naar hoofdinhoud

Schadebehandeling

Onze Claims experts zijn professionals met uitgebreide vakkennis en vaak vele jaren ervaring. Wij denken oplossingsgericht en bekijken elke zaak afzonderlijk, zodat je zeker weet dat jouw schade behandeld wordt door de expert die het best bij de zaak past. Als klant kun je bovendien specifieke procedures met ons afspreken. Het complete schadeproces kan in een manual worden vastgelegd. Hierbij kunnen ook zaken als rapportage en contactpersonen worden opgenomen.

AIG Europe, Netherlands

Crystal Building B, Rivium Boulevard 216 - 218

2909 LK Capelle aan den IJssel, Postbus 8606, 3009 AP Rotterdam.

Telephone-icon 010 - 453 54 55

Email-icon info.rotterdam@aig.com

De voordelen van AIG's Schadebehandeling

Meld een schade

Ieder risico heeft zijn eigen schadebehandelteam. Zo geven wij iedere schade de aandacht die het verdient. Klik op de button en bekijk contact informatie en de processtappen.

Klanten van AIG hebben toegang tot IntelliRisk. IntelliRisk biedt geavanceerde functies voor claim- en risicobeheer, zoals een interactief dashboard, toegang tot gedetailleerde claimgegevens, financiële transacties, door gebruikers gedefinieerde en ad hoc-rapportages en een bibliotheek met standaard online rapporten die met filters voldoen aan al jouw rapportagebehoeften. Bovendien is IntelliRisk beschikbaar als applicatie op smartphone of tablet.

Data van over de hele wereld wordt geconsolideerd en is beschikbaar in meerdere gangbare valuta, waardoor echte mondiale analyse- en rapportagecapaciteiten gerealiseerd worden.

AIG beschikt over het meest uitgebreide wereldwijde netwerk van schadebehandelaren. In Nederland behandelen wij niet alleen schades voor onze Nederlandse klanten, maar ook de schades van verzekerden van buitenlandse AIG vestigingen. Omgekeerd worden internationale schades van onze Nederlandse klanten door een zustermaatschappij van ons in het buitenland behandeld. 

Wat kun je verwachten na het indienen van een claim 

Iedere claim, ongeacht omvang of complexiteit, behandelen wij zo snel mogelijk en op een eerlijke en professionele manier. Tijdens het schade proces onderhouden onze experts regelmatig en open contact over de voortgang.