Ga naar hoofdinhoud

Schadeverzekering voor Verkeersdeelnemers

Met deze verzekering bent u verzekerd tegen schade die u of uw werknemers oplopen bij een verkeersongeval tijdens het werk.

Waarom AIG voor Schadeverzekering voor Verkeersdeelnemers verzekering?

De verkeersdrukte in Nederland neemt de laatste jaren fors toe. Daarmee stijgen de filezwaarte en extra reistijd voor alle weggebruikers. Met deze toenemende verkeersdrukte groeit ook het aantal verkeersongevallen. Onze Schadeverzekering Verkeersdeelnemers biedt zekerheid als één van uw werknemers bij een verkeersongeval schade veroorzaakt.

Het AIG Voordeel

Als één van uw werknemers bij een ongeval betrokken raakt is dit erg vervelend. Uw werknemer kan hier letsel of materiële schade aan overhouden. Helaas kunnen wij die schade niet wegnemen. Maar wij helpen u wel de schade te vergoeden. Dit doen wij standaard tot € 1.000.000,- en tegen een premietoeslag van 15% tot € 2.500.000,-.

AIG Schadeverzekering voor Verkeersdeelnemers oplossingen

U kunt optioneel een 24-uurs dekking afsluiten op de personenauto’s die u in eigendom heeft, least of huurt. Inzittenden zijn dan verzekerd, ook als het verkeersongeval niet heeft plaatsgevonden tijdens diensttijd of woon-werkverkeer. Daar heeft u dan geen aanvullende polis meer voor nodig. Ook kunt u bestuurders van gekentekend land- en werkmaterieel meeverzekeren.

Deze verzekering keert uit op basis van daadwerkelijke schade. Het maakt dus geen verschil of u als werkgever wel of niet aansprakelijk bent.

Uw werknemers zijn bij ons wereldwijd verzekerd.