Ga naar hoofdinhoud

Create & Go Toolkit

Met Create & Go ondersteunen we organisaties bij het vergroten van klantloyaliteit, het versterken van hun concurrentiepositie en het genereren van inkomsten. We co-creëren op maat gemaakte verzekeringsoplossingen, lokaal of in meerdere landen, die volledig passen in de (online) journeys voor klanten. Ons klantenbestand bestaat uit bijvoorbeeld online platforms, insurtechs, verzekeringsmakelaars of brancheverenigingen.

Create & Go Toolkit

In de samenwerking met onze klanten en makelaars richten we ons op het creëren van duurzaamheid en waarde in lokale en multi-country partnerships. We gaan partnerships aan met de intentie van een langdurige relatie en met het toevoegen van duidelijke waarde aan klantenbinding, concurrentievoordeel of gegenereerde inkomsten voor zowel onze (potentiële) partners als onszelf.

Onze Create & Go-partnerschappen zijn ingebed in onze AIG-organisatie als een erkend en geïntegreerd bedrijfsmodel. Via onze partnerschapssegmentatie worden onze partners bediend op een manier die past bij hun specifieke behoeften door operationele processen en servicemodellen met elkaar te verbinden.

Om efficiëntievoordelen te creëren, stellen we onze klanten in staat om hun platforms aan te sluiten op onze digitale backoffice. Onze juridische en claimframeworks maken een snelle time-to-market mogelijk en efficiënte processen voor het lanceren van nieuwe multi-country partnership business in AIG's EMEA regio.

Al vele jaren leveren we met onze portfolio-oplossingen op een tijd- en kostenefficiënte manier waarde aan doelgroepen met een risicoprofiel dat een gestandaardiseerde manier van werken mogelijk maakt. We bieden gezamenlijk ontwikkelde verzekeringsoplossingen inclusief het volledige verzekeringstraject (van polisafhandeling tot schadeclaims).

Onze partnerships worden beheerd vanuit één centrale locatie. Ons klantenbestand bestaat uit Insurtech-bedrijven, verzekeringsmakelaars en online platforms die zich richten op grote groepen micro-MKB's, gig workers, freelancers en/of individuen. 

Over het algemeen vormen AIG's portfolio producten de basis voor de Create & Go proposities. Ze kunnen worden aangepast aan de specifieke samenwerking. Onze portfolioproducten zijn gemakkelijk te begrijpen en gemakkelijk aan te bieden. 

AIG  Create & Go is onderdeel van Portfolio Solutions. Portfolio Solutions is dé thuisbasis voor portefeuillegedreven marktsegmenten. Voor klantgroepen of portfolio's met risico's die op een homogene manier gemanaged kunnen worden. Lees hier mee over Portfolio Solutions.