Ga naar hoofdinhoud

Collectieve Ongevallenverzekering

Als werkgever sluit u deze verzekering af voor uw werknemers, waar ook tijdelijke krachten zoals stagiairs en uitzendkrachten onder vallen.

Waarom AIG voor Collectieve Ongevallenverzekering verzekering?

Als werkgever wilt u natuurlijk zo goed mogelijk voor uw werknemers zorgen, juist als zij bij een ongeval betrokken raken. Gelukkig loopt een ongeluk vaak goed af, maar u moet toch rekening houden met een minder goede afloop. In die situaties helpen wij u met de gevolgen.

Het AIG Voordeel

Afhankelijk van de afloop, kunnen de kosten bij een ongeval flink oplopen. Maar naast de financiële gevolgen, helpen wij ook oplossingen te vinden voor bijvoorbeeld omscholing. 

AIG Collectieve Ongevallenverzekering oplossingen

  • Uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit, gebaseerd op vaste bedragen of loonsom
  • Ruime Gliedertaxe met veel 100% uitkeringen
  • Extra uitkering bij paraplegie en quadriplegie
  • Een contante uitkering bij ziekenhuisopname en een verhoogde uitkering in geval van coma
  • Hoog cumulatielimiet tot € 50.000.000,- (hoger op aanvraag)
  • Doorlopend molest wereldwijd

Al uw werknemers zijn standaard verzekerd. U kunt aanvullend directeur-grootaandeelhouders, stagiairs, vrijwilligers, gedetacheerden, oproep-, vakantie- en uitzendkrachten en zzp’ers aanvullend meeverzekeren. Bovendien is er is een aanvullende dekking voor uw bedrijfshulpverleners mogelijk. Wij bieden ook mogelijkheden voor bezoekers van bijvoorbeeld musea en leden van verenigingen.

Wij bieden een unieke polis die geen uitsluitingen kent. Er is geen andere collectieve ongevallenverzekering die dit aanbiedt.