Ga naar hoofdinhoud

Waarom Portfolio Solutions?

Naast de één op één maatwerk dienstverlening voor klanten met een complex risicoprofiel, zijn we als AIG steeds vaker partner voor portfolio gerichte vraagstukken. Alle risicokennis, bijbehorende producten en professionals voor deze bijzondere doelgroepen zijn voortaan in één nieuwe afdeling gebundeld: Portfolio Solutions. 

Portfolio Solutions is dé thuisbasis voor portefeuillegedreven marktsegmenten. Voor klantgroepen of portfolio's met risico's die op een homogene manier gemanaged kunnen worden. Voor deze segmenten en klantgroepen bieden we drie verschillende bedieningsmodellen. Ieder met specifieke kenmerken die passen bij de diverse behoeften van onze partners en bijbehorende klanten. En alledrie gericht op digitale efficiency gecombineerd met kwaliteit, snelheid en gemak.   

Met 'Portfolio Solutions' bieden wij gespecialiseerde dienstverlening voor makelaars/provinciale tussenpersonen, volmacht bedrijven, branche organisaties en de toenemende groep van online platforms en insurtech organisaties. Wij bieden hierbij onder meer oplossingen voor MKB/middelgrote ondernemingen, Gig workers en ZZP-ers.

AIG expertise

Uitgebreide dekking en vertrouwde verzekeringsoplossingen gebaseerd op AIG's jarenlange expertise in zowel verzekeren als in claims handling.  Binnen  Portfolio Solutions bieden wij aparte producten, gericht op de specifieke doelgroepwensen. Hierbij bieden wij meer dan verzekeren alleen. Met ondersteunende kennis, informatie en dienstverlening op de momenten dat deze 't hardst nodig is.     

Digitaal én persoonlijk

Portfolio Solutions producten zijn makkelijk en digitaal toegankelijk. Denk aan Quotepads of andere digitale aanvraagformulieren waarmee onze partners razendsnel premies voor klanten kunnen verkrijgen. Ook bouwen we aan steeds meer online Flow claims formulieren waarmee klanten claims snel en eenvoudig kunnen melden. Naast deze oplossingen begrijpen wij de waarde van persoonlijk contact én zijn wij voor onze partners en klanten persoonlijk bereikbaar.