Ga naar hoofdinhoud

Risico oplossingen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Of u uw bedrijf nu wilt beschermen tegen cyberrisico's of de gevolgen van brandschade, wij helpen u voorbereid te zijn op wat nog kan komen. Van steden die geholpen worden met de juiste voorbereiding en herstel na een natuurramp tot het veiligstellen van de bedrijfscontinuïteit van miljoenen organisaties wereldwijd. Onze specialisten hebben de expertise om u te helpen uw risico's te managen.

Overzicht verzekeringen

Onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt uw bedrijf wanneer het aansprakelijk wordt gesteld voor financiële schade die derden lijden en die is ontstaan door een beroepsfout van uw bedrijf, uw medewerkers of door uzelf.

Met onze brand- en bedrijfsschadeverzekering bent u beschermd bij verlies van activa en eventuele bijbehorende bedrijfsschade.

Onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt jouw bedrijf wanneer het aansprakelijk wordt gesteld voor financiële schade die derden lijden en die is ontstaan door een beroepsfout van jouw bedrijf, jouw medewerkers of door jezelf.

Deze verzekering beschermt het privévermogen van bestuurders, commissarissen en toezichthouders tegen het risico van persoonlijke aansprakelijkheid voor financiële schade door fouten, verzuimen of nalatigheden bij het uitoefenen van hun functie.

Raakt uw werknemer door een ongeval blijvend invalide? Dan keert deze verzekering eenmalig een bedrag uit. Als werkgever sluit u deze verzekering af voor uw werknemers, waar ook tijdelijke krachten zoals stagiairs en uitzendkrachten onder vallen.

Met onze cyberverzekering bent u standaard goed verzekerd voor cyberrisico’s. Bovendien helpen we u eerst uw risico’s te begrijpen voordat u een verzekering kiest.

Onze M&A verzekering versoepelt het fusie- of overnameproces door mogelijke risico’s over te dragen naar een verzekeringspolis. Zelfs als die pas later zichtbaar worden.

Goed verzekerd bij vervoer van goederen over zee, over land of door de lucht, voor fysiek verlies of schade gedurende de gehele reis van warehouse tot warehouse.

Verzekeringsoplossingen op maat om de aansprakelijkheid af te dekken voor expediteurs, vervoerders, stuwadoors, scheepswerven, terminals en meer. Waar ook ter wereld.

Onze milieuverzekering dekt de kosten die ontstaan na milieuschade. Bovendien bieden wij standaard onze PIER service aan voor 24/7 assistentie.

Onze productcontaminatieverzekering biedt dekking voor de te maken kosten bij een product recall, maar ook voor de financiële verliezen die hierbij ontstaan.

Met onze Schadeverzekering voor Verkeersdeelnemers bent u verzekerd tegen schade die u als werknemer oploopt bij een verkeersongeval tijdens het werk.