Nieuw! De Cyber Impact Scan

Meer dan de helft van de bedrijven in Nederland heeft met een cyberincident te maken gehad. Het aantal bedrijven dat een cyberverzekering overweegt groeit dan ook aanzienlijk, terwijl de kennis over dit risico achterblijft. Wij vinden dat een bedrijf eerst het cyberrisico moet begrijpen voordat het überhaupt nadenkt over een verzekering. Daarom lanceren wij de Cyber Impact Scan.

Hoe werkt het?

De Cyber Impact Scan laat bedrijven inzien hoe kwetsbaar zij zijn voor cyberaanvallen, maar ook voor cyberrisico’s als ransomware of fouten van werknemers: de twee grootste veroorzakers van cyberschade. Bovendien geeft het inzicht in de financiële impact van een datalek of bedrijfsstilstand door een cyberincident.

1. Self Assessment

Het begint bij ons interactieve aanvraagformulier. Men deelt hier dezelfde informatie die altijd al nodig was om een verzekering aan te vragen.

2. Big Data analytics

Ons prijswinnende Cyber Risicomodel vergelijkt deze data met onze twintig jaar aan claims data, actuele en toekomstige cyberontwikkelingen en data van vergelijkbare bedrijven.

3. Uniek risicoprofiel

De uitkomst is een uniek en persoonlijk rapport waarin we vertellen welke maatregelen je kan nemen om het cyberrisico te verkleinen.

4. Tackle the Risk

Ten slotte sturen wij een passend voorstel om de risico's af te dekken. Na afsluiting ontvang je een Cyber Impact Analyse met regelmatige updates, want de cyberwereld staat nooit stil.

Ben je benieuwd wat je kan verwachten van de Cyber Impact Scan?

Bekijk hier een voorbeeldrapport

Kies de cyberverzekering die bij je past

Elk bedrijf heeft zijn eigen cyberrisico's. Welke verzekering er bij een bedrijf past hangt onder andere af van de omvang, de sector waarin het opereert, de maatregelen die het al heeft toegepast en de wens om cyberveilig te zijn. Wij bieden verschillende oplossingen, passend bij de wens van het bedrijf.

Ontdek alle mogelijkheden

Zoeken