AIG Travel Toolkit

U wilt straks veilig reizen. Daarom hebben wij vast een digitale koffer voor u ingepakt. Hierin zitten hulpmiddelen die u voor, tijdens of na uw reis kunt gebruiken.  

Wij wensen u een veilige reis!

Travel app

Met onze app kunt u ons bij een noodgeval met één druk op de knop bereiken. Wij staan 24/7 voor u klaar. Zoek in de app store op AIG Travel Assistence of klik hier voor Android of iOS.

Travel Card

U heeft misschien niet altijd uw smartphone bij de hand. Daarom vindt u ons noodnummer ook op uw Travel Card. U hoeft het alleen te printen en uw polisnummer erop te schrijven.

Schadeformulier

Wij hopen natuurlijk dat u het niet nodig heeft. Maar als u toch iets overkomt tijdens uw reis, meldt u dat met het schadeformulier. Het is handig dit altijd mee te nemen als u op reis gaat.

Travel Assistance

Alles wat u nodig heeft om goed voorbereid op reis te gaan vindt u op AIG Travel Assistance. Via de website of de app heeft u toegang tot verschillende middelen die u voorbereiden op een veilige reis.

U logt eenvoudig in bij Travel Assistance met uw polisnummer.

Country Reports

Onze country reports geven u alle reisinformatie van het land waar u naartoe gaat. Over de veiligheid, gezondheidsrisico's of politieke situatie.

Security Training

In deze korte veiligheidstraining leert u onder meer gezond te blijven in een vreemd land en te voorkomen om slachtoffer te worden van criminaliteit.

Travel Alerts

U kunt eenvoudig een alert aanmaken voor uw reisbestemming. Zodra er iets gebeurt dat uw veiligheid kan raken, sturen wij u een alert.