Brand- en bedrijfsschade

Met onze brand- en bedrijfsschadeverzekering bent u beschermd bij verlies van activa en eventuele bijbehorende bedrijfsschade. 

Brand- en bedrijfsschadeverzekering

Een bedrijf wil altijd operationeel kunnen zijn. Toch kunnen er situaties ontstaan waardoor dit niet mogelijk is. Denk aan bedrijfsschade, materiële schade, een natuurramp of terrorisme. Wij bieden hiervoor wereldwijde verzekeringsoplossingen en hebben diepgaande kennis van specifieke industrieën en markten.

Wij bieden oplossingen voor

Materiële schade en bedrijfsschade

 

Terrorisme

 

Risicobeheer

 

Client Risk Solutions

AIG’s expertise op gebied van schadepreventie is gebundeld in Client Risk Solutions (CRS). Client Risk Solutions helpt klanten hun eigendom, mensen en bedrijfsprestaties te beschermen door risico’s goed in kaart te brengen. Bovendien kunnen wij adviseren in het continu verbeteren van risicobeheer.

Oplossingen op maat

Of uw bedrijf nu in twee of 200 landen opereert, wij bieden een verzekeringsoplossing op maat. Met decennia ervaring en kennis van lokale markten, wetten en regels kunnen wij de juiste dekking voor risico's bieden.

Overal inzicht in het programma

Altijd zekerheid en real-time inzicht in schades en het wereldwijde programma. Aangevuld met onze analyses van belangrijke markten, risicotrends en inzichten maken wij zo een programma op maat om wereldwijd risico's te beheren.

Broker Toolkit

Makelaars vinden alle informatie om succesvol met ons samen te werken in de AIG Broker Toolkit.