Zakelijke Reisverzekering

De wereld wordt kleiner en organisaties laten hun werknemers steeds vaker naar het buitenland reizen. Maar tegelijk ontwikkelen er zich nieuwe risico’s en kunnen zelfs reizen in het binnenland voor onverwachte problemen zorgen. In deze nieuwe en uitdagende omgeving is het belangrijk dat mensen weten hoe ze tijdens het reizen veilig en gezond kunnen blijven en dat ze op een snelle bijstand kunnen rekenen als ze die nodig hebben.

Best Fit & Minimumpremie

Best Fit

Alle bedrijven met minimaal 3 werknemers die zakelijke reizen maken naar het buitenland.

Inclusief multinationale programma’s.

Geen mogelijkheden voor: (semi) professionele sport beoefening.

Minimumpremie

De minimumpremie bedraagt € 500,-.

2020 Risk Map

Welke landen zijn veilig - en waar is juist een verhoogd risico? Bekijk het in de AIG Travel Risk Map.

AIG Travel blog

Volg het AIG Travel Blog om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Voorbeelden van schades

De wereld wordt kleiner en organisaties laten hun werknemers steeds vaker naar het buitenland reizen. Maar tegelijk ontwikkelen er zich nieuwe risico’s en kunnen zelfs reizen in het binnenland voor onverwachte problemen zorgen. In deze nieuwe en uitdagende omgeving is het belangrijk dat mensen weten hoe ze tijdens het reizen veilig en gezond kunnen blijven en dat ze op een snelle bijstand kunnen rekenen als ze die nodig hebben.

Vulkaanuitbarsting IJsland

Toen de IJslandse vulkaan Eyjafjallaökull in april 2010 uitbarstte waren veel grote luchthavens gesloten, met grote vertragingen als gevolg. Wij hielpen onze klanten met hun terugvlucht naar huis, terwijl veel vergelijkbare producten geen dekking boden als gevolg van een aswolk..

Gijzeling in Algerije

Toen een groep Algerijnse exteremisten een gascentrale gijzelden hielpen wij werknemers weer veilig thuis te brengen. 

Studenten in Belize

Een groep studenten deed vrijwilligerswerk in Belize toen ze betrokken waren bij een auto-ongeluk. We hebben direct iemand naar Belize gestuurd om te helpen met medische ondersteuning, statusupdates aan Universitaire en familiale contacten en om te zorgen voor een veilige reis naar huis.

Aanval winkelcentrum Nairobi

Toen de Westgate Mall in Nairobi werd aangevallen door gemaskerde schutters werd er snel een AIG-crisisteam naar de locatie gestuurd. Zij onderhielden contact met ambtenaren, medische teams en families. Het team zorgde voor een vermindering van media-interesse en de privacy van de gewonden te beschermen. 

Gerelateerde documenten

Bekijk alle documenten voor deze verzekering.