Flow Toolkit

Flow is jouw eenvoudige, snelle en online samenwerking naar zekerheid. Met zeven standaard oplossingen om de meest voorkomende risico's eenvoudig af te dekken. Of je nu een advocaat, consultant of bouwkundige bent, wij kennen de dynamiek van jouw branche en de risico's waar je mee te maken hebt.

Beroepsaansprakelijkheid

Onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt jouw bedrijf wanneer het aansprakelijk wordt gesteld voor financiële schade die derden lijden en die is ontstaan door een beroepsfout van jouw bedrijf, jouw medewerkers of door jezelf.

Bestuurdersaansprakelijkheid

Deze verzekering beschermt het privévermogen van bestuurders, commissarissen en toezichthouders tegen het risico dat zij persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor financiële schade door fouten, verzuimen of nalatigheden bij het uitoefenen van hun functie.

Collectieve Ongevallenverzekering

Raakt je werknemer door een ongeval blijvend invalide? Of overlijdt de werknemer als gevolg van een ongeval? Dan keert deze verzekering eenmalig een bedrag uit. Als werkgever sluit je deze verzekering af voor je werknemers, waar ook tijdelijke krachten zoals stagiairs en uitzendkrachten onder vallen.

Cyber Risk Insurance

Met onze cyberverzekering ben je standaard goed verzekerd voor cyberrisico’s. Ook helpen we eerst jouw risico’s te begrijpen voordat je een verzekering kiest.

Schadeverzekering voor Verkeersdeelnemers

Met onze Schadeverzekering voor Verkeersdeelnemers ben je verzekerd tegen schade die je als werknemer oploopt bij een verkeersongeval tijdens het werk.

WEGAS Plus

Met onze WEGAS Plus verzekering ben je als werkgever verzekerd tegen schade die medewerkers bij een verkeersongeval tijdens hun werk oplopen.

Zakelijke Reisverzekering

Onze zakelijke reisverzekering vergoedt de schade als je voor je werk op reis bent. Je kunt de verzekering afsluiten voor iedereen die namens jouw bedrijf zakenreizen naar het buitenland maakt.

Over Portfolio Solutions

AIG Flow is onderdeel van Portfolio Solutions. Portfolio Solutions is dé thuisbasis voor portefeuillegedreven marktsegmenten. Voor klantgroepen of portfolio's met risico's die op een homogene manier gemanaged kunnen worden. Lees hier mee over Portfolio Solutions.

Documenten voor AIG Flow

Vind hier alle aanvraagformulieren, voorwaarden en overige documenten voor AIG Flow