Zakelijke Reisverzekering

Werknemers reizen steeds vaker naar het buitenland voor hun werk. Dit kan onverwachte risico’s meebrengen. Het is daarom goed om te weten hoe men tijdens het reizen veilig en gezond blijft en dat je op snelle hulp kan rekenen wanneer je dat nodig hebt.

Hiervoor bent u verzekerd

  • Uitgebreide ongevallendekking  
  • Meereizende partner en kinderen
  • Persoonlijke bezittingen en zakelijke uitrusting
  • Ontvoering, kaping en gijzeling, inclusief dekking voor losgeld
  • Reishulpverlening door AIG Travel
  • Wij betalen het eigen risico bij de autohuur tijdens een zakenreis

Wat kost deze verzekering?

De premie start vanaf € 500,-. Hoeveel premie u betaalt is onder andere afhankelijk van wat u zelf kiest als maximaal bedrag dat we uitkeren bij schade.

Voor wie is deze verzekering?

De verzekering geldt voor de zakelijke reiziger én zijn/haar meereizende partner en kinderen. Deze verzekering dekt ook privé-activiteiten voorafgaand, tijdens en aansluitend aan de zakenreis.

 

Voorbeelden van schades

De wereld wordt kleiner en organisaties laten hun werknemers steeds vaker naar het buitenland reizen. Maar tegelijk ontwikkelen er zich nieuwe risico’s en kunnen zelfs reizen in het binnenland voor onverwachte problemen zorgen. In deze nieuwe en uitdagende omgeving is het belangrijk dat mensen weten hoe ze tijdens het reizen veilig en gezond kunnen blijven en dat ze op een snelle bijstand kunnen rekenen als ze die nodig hebben.

Vulkaanuitbarsting IJsland

Toen de IJslandse vulkaan Eyjafjallaökull in april 2010 uitbarstte waren veel grote luchthavens gesloten, met grote vertragingen als gevolg. Wij hielpen onze klanten met hun terugvlucht naar huis, terwijl veel vergelijkbare producten geen dekking boden als gevolg van een aswolk..

Gijzeling in Algerije

Toen een groep Algerijnse exteremisten een gascentrale gijzelden hielpen wij werknemers weer veilig thuis te brengen. 

Studenten in Belize

Een groep studenten deed vrijwilligerswerk in Belize toen ze betrokken waren bij een auto-ongeluk. We hebben direct iemand naar Belize gestuurd om te helpen met medische ondersteuning, statusupdates aan Universitaire en familiale contacten en om te zorgen voor een veilige reis naar huis.

Aanval winkelcentrum Nairobi

Toen de Westgate Mall in Nairobi werd aangevallen door gemaskerde schutters werd er snel een AIG-crisisteam naar de locatie gestuurd. Zij onderhielden contact met ambtenaren, medische teams en families. Het team zorgde voor een vermindering van media-interesse en de privacy van de gewonden te beschermen. 

Gerelateerde documenten

Bekijk alle documenten voor deze verzekering.