Goederentransport

Goed verzekerd bij vervoer van goederen over zee, over land of door de lucht, voor fysiek verlies of schade gedurende de gehele reis van warehouse tot warehouse.

Goederentransportverzekering

Onze goederentransportverzekering van vergoedt schade door verlies of beschadiging van (handels)goederen tijdens het vervoer en de laad- en losactiviteiten. Gedurende de gehele reis over land, zee of door de lucht blijft de dekking bestaan. Oftewel: van warehouse tot warehouse.

Oplossingen op maat

Onze Marine Cargo polissen dekken het vervoer van goederen over zee, over land of door de lucht. De dekking wordt doorgaans op basis van All Risks geleverd voor fysiek verlies of schade gedurende de gehele reis van warehouse tot warehouse. Onze polissen kunnen worden uitgebreid met dekkingen voor de opslag van goederen, montage, etc. 

Loss Control Engineering

Klanten hebben toegang tot ons wereldwijde netwerk van Marine Loss Control Engineers. Zij kunnen helpen maritieme risico’s te identificeren en oplossingen te leveren zodat risico's tot een minimum worden beperkt. De doorgewinterde professionals van het team hebben gemiddeld 25 jaar ervaring in de branche en de meesten hebben een licentie als Master Mariners met zeegaande ervaring.

 

Oplossingen op maat

Een goederentransportverzekering van AIG is altijd maatwerk. Dit betekent dat wij graag samen aan de slag gaan om ook voor de meest uitdagende risico’s tot een gepaste oplossing te komen.

 

Voor wie is deze verzekering?

Wij hebben oplossingen voor elk bedrijf dat op zoek is om hun risico's af te dekken gedurende de gehele reis van warehouse tot warehouse. Vooral voor middelgrote tot grote bedrijven en bedrijven met een multinationaal karakter bieden wij uitgebreide oplossingen.

 

Broker Toolkit

Makelaars vinden alle informatie om succesvol met ons samen te werken in de AIG Broker Toolkit.

Gerelateerde documenten

Bekijk alle documenten voor deze verzekering.